En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Anlamlı bir ziyaret

MHP Kırıkkale İl Teşkilatı, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen kongre ile AK Parti İl Başkanlığı görevini devralan Mustafa Kaplan ve yönetimini ziyaret etti.
Bu haber 688 kere okunmuş. 16.02.2021 Salı 17:55

MHP HEYETİ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz ay kongresini yaparak yönetim kurulu ile birlikte göreve başlayan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, Cumhur İttifakının diğer temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl teşkilatını ağırladı. Kaplan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, teşkilatı ile birlikte AK Parti’ye çıkarma yaparken, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Kadın Kolları Başkanı Melike Boran İsmailoğulları, Yahşihan Belediye Başkanı  Osman Türkyılmaz, Karakeçili Belediye Başkanı, Veysel Aydemir, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Kamu Sen Kırıkkale İl Temsilcisi  Yücel Karabacak ziyarete eşlik eden isimler oldu. Ziyarette Kırıkkale’nin Cumhur İttifakının temsil edildiği en güçlü illerden birisi olması için teşkilatlar nezdinde çalışmalar yapılacağının altı çizildi.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin devlet ve millet için bütün şer odaklarına karşı birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Cumhur İttifakı olarak Kırıkkale'de omuz omuza çalışıyoruz. Şer odaklarına karşı biriz beraberiz inşallah hep birlikte Kırıkkalemiz için mücadele ediyoruz. Dün Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşlığı yapanlar bugün bütün şer odakları ile birlikte hareket ediyor. Aynı şekilde Milliyetçi, Hareket Partisinde Genel Başkan Devlet Bahçeli ile yol arkadaşlığı yapanlar bugün terörün siyasi uzantılarını evlerinde ağırlamaktan bahsediyor. Bize düzen bugün memleketimizin geleceği için Cumhur İttifakının birlikteliğine simge olmaktır" dedi.

 

 İTTİFAK AÇIKLAMASI

Ziyarette konuşma yapan MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, "Kongre ile  AK Parti İl Başkanı seçilen  Mustafa Kaplan  ve Yönetimine başarılar diliyorum. Cumhur İttifakı olarak Kırıkkale'de en güzel sonuçları alacağız. Mustafa Kaplan ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Türkiye’de Cumhur İttifakının en güçlü olduğu şehir olmak için birlikte çalışacak, omuz omuza bütün zillet ittifakına karşı mücadele edeceğiz. Memleketimizin ve milletimizin karşısında ne kadar güç varsa bugün zillet ittifakının içerisinde liderlerimize karşı mücadele vermektedir. Bizler de Kırıkkale il teşkilatları olarak Cumhur İttifakının en iyi temsilcileri olmak için büyük bir gayretle çalışacağız. Allah devletimizi ve milletimizi korusun, birlik beraberliğimizi bozmasın" şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir