En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Apart ve yurt şikayeti

Kırıkkale’de özellikle Yenişehir bölgesinde sayıları her geçen dönem artan apartlar ve yurtlarla ilgili şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Bu bölgeye ciddi bir müdahale gerektiği ifade ediliyor.
Bu haber 365 kere okunmuş. 01.07.2019 Pazartesi 15:55

DİKKAT ÇEKİCİ DURUM

Kırıkkale’de üniversitede öğrenci sayısındaki artışa bağlı olarak Yenişehir bölgesinde apart ve yurt sayısı da artıyor. Bölge sürekli pozitif olarak gelişirken, istihdam ve ekonomiye katkı sağlıyor. Ancak burada ahlaken ciddi sıkıntılar yaşandığı ileri sürülüyor. Apart ve yurtlarda kontrolün neredeyse kaybedildiği ileri sürülüyor. Ahlaken ciddi sıkıntıların yaşandığı öne sürülen apart ve yurtlara çok ciddi bir kontrol ve denetim yapılması gerektiğinin altı çiziliyor.

 

ÇALIŞMA YAPILMALI

Kız ve erkek, apart ve yurtlara giren ve çıkanların belli bile olmadığı konuşuluyor. Ciddi bir kontrol mekanizması olmadığı için bu bölgede ahlaki ciddi sıkıntılar yaşandığının altı çiziliyor. Buralarda birkaç günlük takip ile konuya ilişkin çok ciddi izlenimler elde edilebileceği vurgulanırken, duruma da müdahale etme gereği hissedileceği kaydediliyor. Bir çok kişi ilgililerin bu bölgede bir çalışma yapmasını istiyor. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir