En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Apaydın’la devam

Kırıkkale Barosu 17’nci Olağan Kongresi Adalet Sarayı konferans salonunda gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Talat Apaydın’ın tek liste halinde girdiği seçimde 150 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.
Bu haber 228 kere okunmuş. 19.09.2021 Pazar 19:39

KONGRE YAPILDI

Kırıkkale Barosu 17’nci Olağan Kongresini Kırıkkale Adalet Sarayı konferans salonunda gerçekleştirdi. Çoğunluğun sağlanmasından sonra Divan Kuruluna Başkan olarak Ali Kemal Bedir, üyeler ise Osman Sebahattin Kılıçer, Nisan Damla Kılıç, Ali Yörük seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Kırıkkale Barosu 17’nci Olağan Kongresinde mevcut Başkan Talat Apaydın aday oldu. Raporların okunmasının ardından, raporlar oy birliği ile onaylandı.

 

BARO EVİ YAPILACAK

Kongrede bir konuşma yapan Başkan Talat Apaydın yaptığı açıklamasında "Kırıkkale Baromuza hayırlı olsun. Genel kurulumuza yeniden teşekkür ediyorum. Beni seçtikleri için. Geçen dönemde söz verdiğimiz şeyleri yapmaya çalıştık. Şimdiki ilk hedefimiz Kırıkkale Baromuza Baro kazandırmak olacak. Diğer çalışmalarımızı da aynen devam ettireceğiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir