En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Araca zarar verdiler

Kırıkkale'de park halindeki hafif ticari aracın lastiklerinin kesilerek, kaldırım taşlarıyla camlarının kırılması güvenlik kamerasına yansıdı.
Bu haber 83 kere okunmuş. 08.12.2022 Perşembe 18:43

İLGİNÇ BİR OLAY

Alınan bilgiye göre, akşam aracını Etiler Mahallesi'ndeki evinin yanına park eden Hüseyin Avni Bilgin, gece uyandığı sırada sokaktan bağırma sesleri duydu. Pencereden sokağa bakınca motosikletlerle gelen 4 şüpheliden 2'sinin aracının lastiğini keserek kaldırım taşlarıyla camlarını kırdığını gören Bilgin, durumu polise bildirdi. Polis ekiplerince olay yeri yakınlarında gözaltına alınan zanlılar B.S, A.Ö, O.S. ve D.Y. emniyetteki ifadelerinin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla salıverildi. Şüphelilerin araca zarar verdiği anlar, Bilgin'in balkonuna taktırdığı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

 

ÜÇÜNCÜ KEZ OLUYOR

Bilgin, gece saatlerinde çocuğunun hastalığı nedeniyle uyandığı sırada dışarıdan bağırma sesleri duyduğunu söyledi. Pencereden baktığında şüphelilerin araca zarar verdiklerini gördüğünü anlatan Bilgin, şöyle konuştu: "Motosikletlerle gelen şüpheliler ellerine aldıkları parke taşlarıyla aracın camlarına zarar veriyorlardı. Daha sonra birisi bıçak olarak gördüğüm kesici aletle aracın lastiklerini kesmeye başladı. Artık dayanamadım balkona çıktım ve 'Allah aşkına siz ne yapıyorsunuz, benim aracımla sizin derdiniz ne. Müslüman, Müslüman'a böyle yapmaz' dedim. Bana, 'Yakup nerede, bana Yakup'u getir' diyor. Bunların alkollü olduğunu anladım. Sonra polisi aradım ve şüpheliler yakalandı." Bilgin, sadece lastik zararının 6 bin lira olduğunu, aracın camlarının da kırıldığını belirterek, bu durumun üçüncü kez yaşandığını ve yorulduğunu söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir