En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

ASKİ ziyareti

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Ankara Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ) Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay ve Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ercan'ı ziyaret etti.
Bu haber 46 kere okunmuş. 24.07.2024 Çarsamba 20:38

ZİYARET ETTİLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Ankara Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ) Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay ve Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ercan'ı ziyaret etti. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Ankara Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ) Genel Müdürü Memduh Aslan Akçay ve Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ercan'ı ziyaret etti. Gerçekleşen bu ziyarette şehirlerindeki su ve kanalizasyon hizmetleri üzerine verimli bir görüşme yaptıklarını belirtti.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Başkan Önal, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, ASKİ yetkilileriyle yapılan görüşmenin çok faydalı geçtiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Ankara Su ve Kanalizasyon İşleri (ASKİ) Genel Müdürü Sayın Memduh Aslan Akçay ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın Muhammed Ercan'ı ziyaret ettik. Kendileriyle, şehirlerimizdeki su ve kanalizasyon hizmetleri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri için teşekkür ederim."

 

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Önal, bu tür görüşmelerin şehirler arası işbirliği ve deneyim paylaşımı açısından önemli olduğunu vurguladı. ASKİ yetkilileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiğini belirttiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir