En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

ASKON Kırıkkale’de

İthalat ve ihracat alanında yapılan çalışmaların gelişmesi ve ekonomiye yönelik yatırımların artması amacıyla çalışma gerçekleştiren ASKON Kırıkkale’de.
Bu haber 458 kere okunmuş. 26.10.2019 Cumartesi 08:54

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Timuçin Bağbaşı, başkan yardımcıları Resul Doluca, Ekmel Cönger, Genç ASKON Başkanı Furkan Özen, yönetim kurulu Taki Kaplan, Bülent Yıldırım, Necmettin Özçelik ve Turgay Sarıaydın, açılış öncesi Beyaz Saray’da kahvaltıda gazeteciler ile bir araya geldiler. Yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren başkan Bağbaşı, amaçlarının şehrin ekonomisine katkı sağlamak olduklarını söyledi.

 

SANAYİCİ OLACAĞIZ

Savunma sanayi yatırımları ile Kırıkkale’ye işadamlarının dikkatini çekeceklerini belirten Bağbaşı, “Bizler Ahilik kültürü ile milletimiz, devletimiz ve yaşadığımız şehir için mücadele vereceğiz. Esnaf değil, sanayici olacağız. İnşallah ASKON Kırıkkale’ye çok şey katacak. Kırıkkale inşallah yapacağımız çalışmalar ile önümüzdeki çeyrek yüzyılın ticaret incisi olacak. Şehrimiz için artık hep beraber olma vakti, hep beraber elimizi taşın altına koymanın vaktidir. Kırıkkale’de şehirlerarası ticaret yapacak çok insanımız var. Bunların hepsini buluşturacağız” şeklinde konuştu.

 

KIRIKKALE HALKI DAVETLİDİR

Bağbaşı, “ASKON Kırıkkale şubemizin açılışına bütün halkımız davetlidir.  1998 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren, kamu yararı olan, Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sunan bir sivil toplum kuruluşuz. Bizlerde Kırıkkale’de 30 arkadaş bir araya gelerek, derneğimizi açacağız inşallah. Kırıkkale’yi Türkiye’de bulunduğu bölgede hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Kırıkkale’nin önü yatırıma açık bir il” ifadesinde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir