En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

ASKON yardım etti

Kırıkkale'de, sağlık sorunları nedeniyle evden çıkamayan Gülçin'e, ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik tarafından elektrikli tekerlekli araç hediye edildi.
Bu haber 49 kere okunmuş. 03.10.2024 Perşembe 20:09

ASKON YARDIMI

Kırıkkale’de, sağlık sorunları nedeniyle evden çıkamayan Gülçin kardeşimize, ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik tarafından elektrikli tekerlekli araç hediye edildi. Bu anlamlı bağış, Gülçin’in günlük yaşamında hareket alanını genişletmek amacıyla gerçekleştirildi. Geyik, hediye sürecinde Kırıkkale Gençlik Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Kırıkkale Gençlik Merkezi Müdürü Ümit Uçankuş ve gençlik liderleriyle birlikte Gülçin’in ailesini ziyaret etti. Ziyarette, aileyle sıcak bir sohbet gerçekleştirilirken, Gülçin’in ihtiyaçları ve yaşadığı zorluklar hakkında bilgi alındı.

 

GEYİK BİLGİ VERDİ

Başkan Savaş Geyik, yaptığı açıklamada, "Hepimizin birer sorumluluğu var. Gülçin kardeşimize destek olabilmek, onun yüzündeki gülümsemeyi görebilmek bizim için büyük bir mutluluk. Bu tür yardımların artarak devam etmesini umuyoruz," dedi.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Gençlik Spor İl Müdürü Hamza Güneş ise, “Toplum olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda, engelleri aşmak çok daha kolaylaşıyor. Gülçin kardeşimize yapmış olduğumuz bu destek, sadece bir başlangıç. Her zaman yanındayız,” şeklinde konuştu. Bu tür yardımların, toplumda dayanışma duygusunu pekiştirdiğini belirten Geyik, Gülçin’in yeni tekerlekli aracıyla daha bağımsız bir yaşam sürmesini temenni etti. Gülçin, aldığı hediyenin kendisi için ne kadar değerli olduğunu dile getirerek, destek veren herkese teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir