En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

ASKON’a ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), Milletvekili ve bürokratları ağırladı. AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’ı misafir etti.
Bu haber 88 kere okunmuş. 11.11.2022 Cuma 16:32

ZİYARETTE BULUNDULAR

Ziyaretçiler arasında, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Sümer Holding Bağlı Ortaklıklar, İştirakler ve İşletmeler Daire Başkanı Erhan Öcal da yer aldı. ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ve üyelerine ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Milletvekilleri Mustafa Ataş, Osman Boyraz ile bürokrat Erhan Öcal’ın ziyaret sırasında üretim, tarım, sivil toplum kuruluşlarının Türkiye’nin gelişmesine katkıları üzerine sohbet edildi. AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, kısa süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyu ile paylaşılan ‘Türkiye Yüzyılı’ programına dikkati çekerek, 2023 yılının ülkemizin küresel güç olarak dünya sahnesinde yerini alması noktasında dönüm noktası olacağına işaret etti.

                                      

ZİYARET AÇIKLAMASI

Milletvekili Ataş, ‘Gayretli çalışmasını yakından takip ettiğimiz ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik’e yeni vazifesinde başarılar diliyorum. Kırıkkale ve ülke ekonomisi için gönüllü bir güç birliği oluşturduğunu görüyorum. Allah muvaffak etsin” dedi. AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ve üyeleri tebrik etti. ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ise çalışmaları hakkında bilgi aktararak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir