En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Astronomi çadırı hediye etti

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yine ilk olacak örnek bir uygulamaya imza attı. Başkan Tekin, ilçedeki 6 okula Uzay Bilimleri Çadırı hediye etti.
Bu haber 568 kere okunmuş. 05.03.2020 Perşembe 18:16

OKULDA TÖREN DÜZENLENDİ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, fark yaratan uygulamalarına devam ediyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yine ilk olacak örnek bir uygulamaya imza attı. Başkan Tekin, ilçedeki 6 okula Uzay Bilimleri Çadırı hediye etti. Çocukların Uzay Bilimleri Çadırı ile astronomi, uzay, yıldızlar, galaksiler ve diğer konularda görsel ve işitsel olarak bilgi sahibi olacakları belirtildi. Çadır dağıtımı amacıyla Barbaros İlkokulunda bir tören düzenlendi. Törene İlçe Kaymakamı, Milli Eğitim Müdürü, kurumların şube müdürleri, okul öğretmenleri ve öğrenciler ile birlikte Başkan Recep Zafer Tekin katıldı. Astronomi çadırının ne işe yarayacağı konusunda bilgiler verildi. Daha sonra öğrencilerle birlikte çadırın içine geçen ilçe idarecileri öğrencilerle birlikte uygulamaya katıldı.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Basın mensuplarına okullara yapılan jest ve Uzay Bilimleri Çadırı konusunda bilgi veren Başkan Tekin, “Bahşılı Belediye Başkanlığı olarak eğitime destek olmaya devam ediyoruz. Daha önce bazı okullarımıza, öğrenci ve öğretmenlerimize olan desteğimizin yanı sıra şimdi de ilçemizdeki 6 okulumuza Uzay Bilimlerini anlatan, uygulamalı eğitim fırsatı veren çadır hediye ediyoruz. İlçemizdeki 6 okulumuza kurulacak olan çadırlarda Uzay Bilimleri eğitimi, astronomi uygulamalı ve görsel bir şekilde gerçekleştirilecek.  Öğrencilerimiz bu sayede hem bazı konularda bilgi sahibi olacak ve hem de bilgilerini pekiştirecekler.

 

BAŞKAN TEKİN’E TEŞEKKÜR

Eğitimin önemini bildiğimiz için, istikbali de göklerde gördüğümüz için okullarımıza bu şekilde bir destekte bulunmak istedik. Uzay ve astronomi geleceğin en önemli bilim dalları arasında yer alacak. İlçemizdeki çocuklarımızın bu alanda kendilerini geliştirmeleri en büyük arzumuzdur. Okullarımıza bu ve benzeri desteklerimiz devam edecek. Destek çalışmalarımızla öğrencilerimizin zihinsel, fiziksel ve bilimsel anlamda gelişmelerine katkıda bulunacağımızı düşünüyoruz. Uzay Bilimleri Çadırları okullarımıza hayırlı olsun” dedi. İlçe yöneticileri ve okul idarecileri Başkan Tekin’e bu jestinden dolayı teşekkür ettiler. Öğrencilerin uzay konusunda daha donanımlı bilgiye sahip olacakları belirtildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir