En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

AVM’lere denetim

Yahşihan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Coronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında denetimler devam ediyor.
Bu haber 365 kere okunmuş. 07.12.2020 Pazartesi 18:21

DENETİM YAPILDI

 İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye istinaden, alışveriş merkezlerinde yapılan denetimlerde; HES Kodu ile giriş uygulamasının yanı sıra maske kullanımı, sosyal mesafe kuralları ve hijyen kontrolleri yapılıyor. Coronavirüs vakalarında yaşanan artış sonrasında gerçekleştirilen denetimlerde; AVM’lerde aynı anda bulunabilecek kişi sayısı, HES kodu ile giriş uygulaması, çalışma saatleri, 65 yaş üstü vatandaşların ve çocukların AVM’ye giriş çıkış saatleri, klima ve filtreleme sistemlerinin bakımı ve değişimi gibi hususlarda gerekli denetlemeler gerçekleştiriliyor.

 

BİLGİ VERİLDİ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Mart ayından bu yana ilçemizde virüsle mücadele konusunda tüm kurumlarla işbirliği içerisinde üzerimize düşeni yapıyoruz. Gerek denetimlerimiz, gerekse maske, dezenfektan desteğimiz tüm hızla sürüyor. Ülke genelinde vaka sayıları ise maalesef her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu süreçte esnafımızdan da yurttaşlarımızdan da daha çok duyarlılık bekliyoruz. Bu virüsü yenmenin tek yolu kurallara hep birlikte uymak” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir