En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Avrupa’ya taşıyacağız

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön, kent genelinde düzenlenecek olan şampiyonalarla Kırıkkale’yi Avrupa’ya tanıtacaklarını söyledi.
Bu haber 88 kere okunmuş. 28.11.2022 Pazartesi 17:41

AÇIKLAMADA BULUNDU

Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön,  Kırıkkale’nin bir birbirini tutmaya, birbirini sevmeye, saymaya, Kırıkkalecilik yapmaya, dolayısıyla insanlık yapmaya ve desteklemeye ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren As Başkan Akyön, “Ben dün Samsun’da idim. Samsun’da Kırıkkale ile övgüyle bahsettiler. Ben bu konuda çok gururlandım” diye konuştu. Kırıkkale olarak 43 ilin geçiş noktası değil 81 ilin geliş noktası ve tanıtım noktası olmamız gerektiğini söyleyen Akyön, “Bunun gönüllü olarak elçi gibi yapan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizlerde Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı olarak Kırıkkale’de çok güzel bir Türkiye Şampiyonası organize ettik. Daha sonra Mardin’de yarışmalar yapıldı. Mardin’de Kırıkkale yarışından övgüyle bahsettiler” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Akyön, “2023 takviminin hazırlandığı ve açıklanacağı şu günlerde Türkiye’nin çeşitli İllerden gelen organizasyon tekliflerinde biz  Kırıkkale ayarında istiyoruz, hedefleri Kırıkkale’ye ulaşmak isteyen bir 80 il var, bu bize bir gururdur, bu gururu bize yaşatan başta Sayın Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu’na İl jandarma Alay Komutanlığımıza, İl Emniyet Müdürlüğümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, Milli Eğitim İl Müdürlüğüne, İl Kültür Müdürlüğüne, Karayolları Şefliğine, Kırıkkale, Hacılar, Keskin Belediyesi Başkanlığına, Basınımız değerli temsilcilerine, Sosyal medyamıza, canlı Yayın yapan TRT’ye, her an bizlerle olan il sağlık ekibine, Umke’ye, Başsavcılığımıza, Garnizon Komutanlığımıza, Esnaf Odaları Başkanı Osman Cebeci’ye, Köksal Tonga’ya, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı’ya, Askon Başkanı Savaş Yiğit’e, Kırıkkaleliler Fedarayon Başkanı Cemal Sertkaya’ya, Kırıkkale Oğuz Boyu Federasyonu ve Kırıkkale Türkmenler ve Yörükler Derneği Başkanlığına, Ayyıldız Dernegi Başkanlığına, Kırım Türkleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığına, Bisiklet İl Temsilciliğine, ASKF il Başkanlığına, Belediye ve İl genel Meclis üyelerimize ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 KÜLTÜREL BAĞ OLUŞUR

Kırıkkale’nin güzelliğini ön plana çıkartacak insanlara sahip çıkılması gerektiğini belirten Akyön, “Eğer bir şehirde sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetler fazla ise o şehrin geleceğine yönelik o neslin ehemmiyeti sağlam ellerdedir.  Bir şehrin sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetleri yoksa o şehrin önünü kapattınız demektir. O şehir gelişmez demektir” dedi. Her hafta Kırıkkale’de bir organizasyon yapılması gerektiğinin altını çizen Akyön, “Yapılacak olan organizasyonlarla birlikte o şehrin ekonomisi kalkınır, tanıtımı artar, turizmi kalkınır, sporcuların ve gelen takımlar arasında kültürel bağ oluşur.

 

VALİ’YE ÖZEL TEŞEKKÜR

Biz Kırıkkale’yi tanıtmak için Türkiye’de ve şehri Avrupada bir Spor, kültür, sosyal etkinlik şehri yapmak için gece gündüz bir beklentimiz olmadan çalışacağız. Bisiklet Federasyonunun bu yıl Kırıkkale’de iki tane uluslararası yarış yapması için Valimizin ve Federasyon Başkanımızın desteği ile çalışmalar yaptık. Birincisi belli oldu. 2023 yılı Ağustos ayında Kırıkkale’de MTB Anadolu Turu adı altında gelecek nesle kalacak bir şampiyona yapılacak. Yapılacak olan şampiyonalarla etkinlikle  kazanan Kırıkkale olacak. Tüm bu çalışmalarda desteğini Kırıkkale’ye canla başla veren Kırıkkale’nin gururu olan Sayın Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu’na da sonsuz teşekkür ederim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir