En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Babalar Günü mesajı

Mahalli idareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, Babalar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Bu haber 302 kere okunmuş. 20.06.2021 Pazar 13:24

BABALAR GÜNÜ MESAJI

Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan ve birlikteliği sağlamada; aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan babalarımızın, ailenin temel direği olduğunu söyleyen Başkan Dönmez, tüm babaların babalar gününü kutladı. Başkan Dönmez, mesajında şunları söyledi: "Babalarımız, yüreklerinde taşıdıkları sevgi ve şefkati evlatlarından hiçbir zaman esirgememiş ve bu yüzden evlatları tarafından daima örnek alınmışlardır. Aile huzurunun ve mutluluğunun devamı için ömrünü bizlere vakfeden babalarımıza hak ettikleri değeri vermeli, saygıda kusur etmemeliyiz.

 

MUTLU BİR HAYAT DİLEDİ

Bizlerle sevinen, bizlerle üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daimi kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olmalıyız. Onlara yalnızca babalar gününde değil, bizlere ihtiyaç duydukları her dönemde destek olmalı, bizler için ne kadar değerli olduklarını daima hissettirmeliyiz. Babalara minnet ve şükran duygularımızı iletmenin küçük bir vesilesi olan 'Babalar Günü'nde, Aile kurumunun maddi ve manevi destekçisi, karşılıksız sevgi, şefkat ve fedakârlık timsali olan tüm babaların babalar gününü kutlar, aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir