En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı bir marka olacak

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan aday Adayı Recep Zafer Tekin, çok hızlı başladı. Tekin, ilçede ziyaretlerde bulunarak herkesin ve her kurumun talebini not alıyor.
Bu haber 779 kere okunmuş. 16.11.2018 Cuma 11:35

ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti’den Bahşılı ilçesine Belediye Başkan Aday adayı olan Recep Zafer Tekin, işe çok hızlı başladı. İlçede esnaf, resmi kurum, STK  ve vatandaşları ziyaret eden Tekin, herkesin sorun ve dertlerini dinliyor, taleplerini not alıyor. Adaylığını ilan ettikten sonra bazı temaslarda bulunan Recep Zafer Tekin, kurum ve kuruluşları ziyaret etti, esnaflar ve vatandaşlarla görüşmelerde bulundu. Herkesin durumu hakkında bilgiler edinen Tekin, talep, sorun, sıkıntı ve önerileri not alıyor.

 

EL BBİRLİĞİ İLE YAPACAĞIZ

İlçeye yapacağı çalışmalar konusunda da bilgiler veren Tekin, ne yapılacaksa ilçe sakinlerinin görüşü alınacağını ve buna göre hareket edileceğini belirtiyor. Tekin, ziyaretleri konusunda bilgi verdi ve “İlçemizin durumu malumunuz. Burayı bir marka haline getirmek istiyoruz. Yapacağımız çok şey var. Bizim yapacaklarımıza proje gözüyle bakabiliriz. Bir de ilçe sakinlerimizin ihtiyaçları, sıkıntıları ve sorunlarına yönelik çalışmalarımız olacak. Değerli hemşehrilerimiz ile görüşerek bunları da not alıyoruz. Zamanı geldiğinde öncelik sırasına göre ne yapılacaksa el birliği ile birlikte yapacağız inşallah” dedi.

 

ÇÖZÜME KAVUŞTURULACAK

Şu anda hem adaylık süreci ile ilgili çalışmaları olduğunu ve hem de ilçenin sorunlarının halk nezdindeki önceliğe göre sıralamasını yaptıklarını ifade eden Tekin, “Biz bir yandan adaylık süreci ile ilgili çalışmalar yürütüyoruz, bir yandan da ilçemizin sorunlarını halkımızın önceliğine göre belirlemeye gayret ediyoruz. Birikmiş ve acil olarak çözüme kavuşturulması gereken bir çok sorun var. Bunları Allah’ın izniyle görevi devraldığımızda tek tek çözüme kavuşturacağız. İlçemizi bir marka haline getireceğiz. Bundan herkes emin olsun. Bunu yapabilecek kabiliyetteyiz inşallah. Güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

 

İLÇE SAKİNLERİ MEMNUN

İlçe sakinlerinin ilgi ve alakasının yüksek olduğu gözlenen ziyaretlerle ilgili de bilgi veren Tekin, “Değerli hemşehrilerimizin bizlere gösterdiği ilgi bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Çok teşekkür ediyoruz. Onların bu ilgisine ve alakasına layık olmaya çalışacağız” dedi. İlçe sakinleri de ziyaretlerde açıklamalarda bulunarak, “Bahşılı’nın durumu ortada. Kimseyi eleştirmek, incitmek istemiyoruz ama durumumuz belli. Artık birilerinin buraya ciddi biçimde el atması gerekiyor. Recep Beyi bu anlamda bir umut olarak görüyoruz. Allah yolunu açık etsin. Kendisini destekliyoruz” diyorlar.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir