En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı'da mazbata coşkusu

Bahşılı’da AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Recep Zafer Tekin, Adliye Sarayı’na giderek mazbatasını aldı, daha sonra Belediye binasına gelerek makamına oturdu.
Bu haber 746 kere okunmuş. 03.04.2019 Çarsamba 21:25

MAZBATASINI TÖRENLE ALDI

AK Parti’den Bahşılı Belediye Başkanı seçilen Recep Zafer Tekin, mazbatasını törenle aldı. Kalabalık bir gurupla Adliye Sarayı’na giden Başkan Tekin, burada İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Tekin ve beraberindekiler, Adliye Sarayı önünde günün anısına hatıra resmi çekindiler ve büyük coşku yaşadılar. Daha sonra Bahşılı’ya giden ve Belediye binasına geçen Başkan Tekin, Belediye’ye eşi Kevser hanımla birlikte girdi.

 

EŞİYLE BİRLİKTE GELDİ

Tekin çiftini Belediye önünde ve makamda coşkulu bir kalabalık karşıladı. Belediye önünde toplanan kalabalığa hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Tekin, herkese teşekkür etti ve herkesin Belediye Başkanı olacağını bir kere daha yineledi. Eşiyle birlikte kalabalığı selamlaşan Başkan Tekin, makamına geçti ve resmen görevine başlamış oldu. Başkan seçildikten sonra ilk iş olarak çöpleri temizleyen ve bunu bizzat kendisi yapan Başkan Tekin, ilerisi için de nasıl bir başkanlık yapacağına dair izlenim vermiş oldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir