En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı'da şeffaf meclis

Bahşılı Belediyesi'nin temmuz ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin başkanlığında halka açık yapıldı.
Bu haber 543 kere okunmuş. 23.07.2019 Salı 08:54

MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bahşılı Belediyesi'nin temmuz ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin başkanlığında halka açık yapıldı. Belediyede düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Tekin, vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi vermek istediklerini söyledi. Su probleminin bir kısmını çözdüklerini belirten Tekin, şöyle konuştu:  "Yol tamiratları ve 310 su patlağı tamiratı yaptık. Çürüyen su hattı için İller Bankası ile görüşmeler yaptık ve devam ediyoruz. Saatlerin bakımları artık servislere para vererek değil, eğitim verdiğimiz personel tarafından ücretsiz gerçekleşecek.

 

YİNE BİR İLKE İMZA ATTI

Şeffaf belediyecilik anlayışı ile belediyemizi yönetiyoruz ve herkese eşit mesafedeyiz. Tüm halkımızın emrindeyiz. Belediye meclisi ve encümen üyelerinin çalışma ofisi yoktu. Mevcut kullandığımız başkan odasını meclis üyelerine tahsis ettik. Halkımızla istedikleri zaman rahatça istişare edip sıkıntılarını gidermek için şu ana kadar hiç yapılmayan bir işlemi gerçekleştirdik." Toplantıda komisyon raporları ele alındı, gündemdeki 8 madde görüşüldü. Meclis toplantısı ilk kez halka açık yapılırken, Başkan Tekin’de yine bir ilke imza atmış oldu.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir