En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı'ya bir müjde daha

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçedeki Gaziler ve Şehit Yakınları bundan sonra Halk Otobüslerine ücretsiz binecek.
Bu haber 465 kere okunmuş. 23.11.2019 Cumartesi 07:20

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçedeki sosyal destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçedeki Gaziler ve Şehit Yakınları bundan sonra Halk Otobüslerine ücretsiz binecek. Başkan Tekin, bu amaçla bir görüşme yaptı. Konuyla ilgili görüşme olumlu geçerken, ücretsiz seyahat uygulaması için de kart çıkarılmasına karar verildi.

 

AÇIKLAMA YAPILDI

Çalışmayla ilgili bilgi verildi ve “Bugünden itibaren Şehit Yakınları ve Gaziler Bahşılı Halk Otobüslerinde ücretsiz taşınacak. Belediye Başkanımız Sayın Recep Zafer Tekin’in girişimleri sayesinde, Bahşılı Kooperatif hissedarları ile yapılan görüşmelerden yerinde bir uygulama kararı alındı. Şehit Yakınlarına ve Gazi Yakınlarına Bahşılı Belediye Başkanlığı tarafından verilecek kimlik kartı ile bundan sonra Bahşılı Halk Otobüslerine ücret ödemeden seyahat edecekler. Başkan Teki,  Kooperatif çalışanları ve hissedarlarına teşekkür etti. Bahşılı herşeyin çok daha iyilerine layıktır” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir