En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı'ya güzel haber

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in aktif çalışmaları ve girişimleri ilçe ve belediye için bir olumlu yansımaya daha vesile oldu. Keçierön Belediyesi ile Bahşılı Belediyesi kardeş belediye ve kardeş şehir oldular.
Bu haber 594 kere okunmuş. 17.09.2019 Salı 00:49

MECLİSLERDE KARAR ALINDI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçe ve belediye için aktif çalışmasını sürdürüyor. Başkan Tekin’in girişimleri ile Keçiören Belediyesi ve Bahşılı Belediyesi kardeş belediye ve kardeş şehir oldu. İki belediyenin meclislerinde alınan kararlar ile belediyeler kardeş belediye, şehirler de kardeş şehir ilan edildi. “İki belediye arasında şehircilik, kültür, iletişim, sanayi, ticaret, ekonomi, bilim, sanat, çevre, sağlık ve turizm konularında yardımlaşmayı sağlamak amacıyla 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (p) fıkrası ile aynı kanunun 74. Maddesine göre Bahşılı Belediyesi ile Keçiören Belediyesi Kardeş Belediye (şehir) olunması hususunda karar verilmiştir” açıklaması yapıldı.

 

TEBRİK VE TAKDİR EDİLDİLER

Bu önemli gelişmenin Bahşılı Belediyesi ve ilçesine olumlu yansımalarının olması bekleniyor. Önümüzdeki süreçte iki belediye ve iki şehir arasında karşılıklı bazı çalışmalar ve önemli gelişmelerin olacağı da bildiriliyor. Başkan Tekin bu girişiminden dolayı tebrik edilirken, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’da Bahşılı Belediyesi ve ilçesine gösterdiği hassasiyetten ötürü takdir edildi. Başkan Tekin, bir süre önce TV sunucusu ve akrabası İkbal Gürpınar ile birlikte Başkan Altınok’u makamında ziyaret etmişti. Ziyaretin bu konuyla ilgili görüşmenin alt yapısını oluşturduğu öğrenildi.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Gürpınar’ın konuyla ilgili ilk girişimi başlattığına söyleyen Başkan Tekin, bu karar ve gelişmeyle ilgili bilgi verdi ve “İki belediye ve iki şehir arasında güzel bir anlaşmaya imza attık. Bunun olumlu yansımaları olacak inşallah. Aslında bu girişim İkbal hanım sayesinde oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. İkbal hanım da gönüllü olarak ilçemiz ve belediyemiz için çaba gösteriyor. Turgut Bey’e de ilçemiz ve belediyemiz için gösterdiği hassasiyete ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu karar iki şehir ve belediye için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir