En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bahşılı’da dev miting

AK Parti İl Teşkilatı Bahşılı ilçesinde İlçe Belediye Başkan adayı Recep Zafer Tekin tarafından düzenlenen mitinge katıldı. Yaklaşık 2500 kişinin izlediği mitingde seçimin galibi belli oldu gibi.
Bu haber 868 kere okunmuş. 25.03.2019 Pazartesi 09:20

TEKİN İÇİN MİTİNG DÜZENLENDİ

AK Parti İl ve Bahşılı İlçe Teşkilatı Başılı ilçesinde Pazar günü İlçe Belediye Başkan adayı Recep Zafer Tekin tarafından organize edilen mitingde bir araya geldi. Yaklaşık 3350 kişinin izlediği mitingde ilçede seçimin galibi de belli oldu gibi. Büyük coşku ve heyecanın yaşandığı mitingde AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, ilçeye yönelik projeleri hakkında bilgiler verdi.

 

DAĞDELEN AÇIKLAMA YAPTI

Düzenlenen mitinge AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da katılarak, İlçe Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’e destek verdiler. Mitingle ilgili açıklamada bulunan İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Bahşılı bir kez daha tarih yazmaya, bir kez daha AK PARTİ demeye hazır. Bahşılı 31 Mart akşamı samimiyete ve tevazuya oy verecek, Recep Zafer Tekin’le yeni bir döneme girecek. Bahşılı tamam inşallah” dedi.

 

ZAFER SLOGANLARI ATILDI

Renkli görüntülerin yaşandığı miting, TOKİ bölgesinde gerçekleştirildi. AK Parti ve Türk Byrakları ile alana yürüyen vatandaşlar, Recep Zafer Tekin için “zafer” sloganları attılar. Coşku ve kalabalık AK Parti Teşkilatını memnun etti. Başkan Dağdelen, hem vatandaşları selamladı ve hem de coşkularından ötürü teşekkürlerini iletti. Bahşılı’da sonucun artık belli olduğuna işaret eden Başkan Dağdelen, şimdiden hayırlı olsun dileklerini iletti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir