En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bakan Pekcan geldi

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yerel seçimler için Kırıkkale7ye destek ziyaretinde bulundu. Bakan Pekcan, Kırıkkale Valiliğini ziyaret etti ve sonrasında salon toplantısına katıldı.
Bu haber 696 kere okunmuş. 21.03.2019 Perşembe 19:35

KIRIKKALE’YE GELDİ

AK Parti’nin yerel seçim çalışmaları seçim gezileri ve ziyaretlerle devam ederken, salon toplantılarıyla da sürüyor. Çarşamba günü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla bir toplantı yaptı. Bakan Pekcan, yerel seçimlerde il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarına destek olmak amacıyla Kırıkkale’ye geldi. Akşama doğru Kırıkkale’de olan Bakan Pekcan, ilk önce Valiliği ziyaret etti. Burada Pekcan’ı Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve bürokratlar ile oda başkanları karşıladı.

 

VALİLİK ZİYARETİ

Bakan Pekcan, Valilik’te Vali Yunus Sezer’den Kırıkkale’nin durumu konusunda bilgiler aldı. Bakan Pekcan’a Vali Sezer tarafından başta kendisine bağlı kurumlarla ilgili bilgi aktarılırken, diğer kurumlar, şehrin ekonomik durumu ve bazı gelişmeler konusunda bilgiler verildi. Bakan Pekcan, Valilik ziyareti ve sunumunun ardından salon toplantısına geçti. Burada da Bakan’a Kırıkkale’nin durumu ve seçimlerle ilgili bilgiler verildi. Toplantıda bir konuşma yapan Bakan Pekcan, ekonomik gelişmeler konusunda bilgiler verdi.

 

BAKAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Esnaf buluşmaları adı altında gerçekleştirilen toplantıda ilgi yüksek oldu. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Kırıkkale Esnaf ve Kefalet Odaları Birliği Başkanlığı ve Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen 'Esnaf Buluşması' programına katıldı. Bakan Pekcan, Kırıkkale'nin petrokimya ve silah üretiminde söz sahibi olan üniversite şehri olduğunu söyledi. Kırıkkale'nin Türkiye ekonomisinin nabzını tutan bir şehir olduğunu ifade eden Pekcan, "Ülkenin refah seviyesinin halka yayılması için, gelecek nesillere güzel bir gelecek bırakmak için yol, ticaretten geçiyor. Biz de bakanlık olarak işimiz ve önceliğimiz bu. Ticaretin önündeki engelleri kaldırmak amacıyla sizlerden gelen bütün taleplere öncelik veriyoruz, hepsini değerlendiriyoruz ve yazılı olarak geri dönüş yapıyoruz" dedi.

 

HEDİYELER VERİLDİ

Bakan Pekcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman esnafı ön planda tutan, esnafı baş tacı yapan vizyonuyla birçok kolaylık getirdiğini söyledi. Bakan Pekcan, esnaflara faizsiz kredi kullanımının önünü açtıklarını, esnafların 11 bin liraya kadar olan kazançlarını vergiden muaf olmasını sağladıklarına vurgu yaptı. Konuşmaların ardından Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Osman Cebeci, Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer tarafından Bakan Pekcan'a çeşitli hediyeler verildi.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Bakan Pekcan’ın ziyareti konusunda bilgi veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ı Kırıkkalemizde misafir ettik. Şehrinizin yüzakı esnaf, sanatkar ve tüm ticaret erbabı hemşehrilerimiz, Ak Parti ve Belediye Başkan Adayımıza destek amacıyla bir araya geldi. Şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Pekcan, ziyaret ve toplantının ardından Kırıkkale’den ayrıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir