En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bakan Yardımcısı geldi

Bir dizi programa katılmak için Kırıkkale'ye gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer Valiliği ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, daha sonra Valimiz Yunus Sezer’i makamınd
Bu haber 415 kere okunmuş. 27.11.2019 Çarsamba 15:12

BAKAN YARDIMCISI GELDİ

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sezer, Bakan Yardımcısı Özer’i Kırıkkale’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu bildirdi. Bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak için ilimize geldiğini belirten Bakan Yardımcısı Özer ise, Kırıkkale’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu iletti. Valilik ziyaretinin ardından Vali Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin merkezde bulunan okul binası ile MKE Kurumu Eski Çırak Okulunun bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Özer, açılması planlanan Meslek Lisesi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

İNCELEMELER YAPTI

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, daha sonra MKE Silah Fabrikası ile fabrika içerisinde yer alan Silah Müzesini gezdi. Bilim Sanat Merkezi, Özel Eğitim Meslek Okulu, Mehmet Işıtan Özel Eğitim Uygulama Okulu, Güzel Sanatlar Lisesi ile Şehit Hakan Yorulmaz Spor Lisesi’ni de ziyaret eden Bakan Yardımcısı Özer, ziyaretlerinde okulların genel durumu ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Yahşihan Yeni Sanayi Sitesinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  ve atölyelerinde de incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Özer, ziyaretlerinin ardından ilimizden ayrıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir