En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bakan Yardımcısına ziyaret

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, seçimden önce söz verdiği gibi Keskin Sanayi Sitesi esnaflarının sıkıntı ve talepleri ile ilgilenmeye devam ediyor.
Bu haber 456 kere okunmuş. 05.09.2019 Perşembe 11:22

NEBATİ’Yİ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, seçimden önce söz verdiği gibi Keskin Sanayi Sitesi esnaflarının sıkıntı ve talepleri ile ilgilenmeye devam ediyor. Başkan Dağdelen, esnaf temsilcileri ile birlikte Ankara’da Maliye Bakanlığını ziyaret etti ve esnafların sıkıntı ve taleplerini iletti. Bakanlıkta Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati’yi ziyaret eden Başkan Dağdelen ve beraberindekiler, Nebati’ye esnafların sıkıntı ve taleplerini ilettiler.

 

BORÇLARA YAPILANMA İSTEDİLER

Ziyaretin olumlu geçtiği bildirilirken, ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Dağdelen, “Maliye Bakan Yardımcımız Sayın Nurettin Nebati’yi makamında ziyaret ederek, Keskin Sanayi Sitesi esnaflarımızın sıkıntı ve taleplerini ilettik. Sayın Bakan Yardımcımızdan, Keskin sanayi esnafımızın borçlarının yapılandırılması hususunda desteklerini istedik” dedi. Konuyla ilgili çalışma yapılacağı ve önümüzdeki günlerde netice alınabileceği kaydedildi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir