En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Banka için görüşme

Kırıkkale’nin tarihi ilçesi Keskin’e açılacak olan Halkbank için ilk görüşmeler yapıldı. Halkbank adına Keskin ilçesine gelen heyet, ilk görüşmeleri sıcak bir ortamda gerçekleşti.
Bu haber 190 kere okunmuş. 04.08.2022 Perşembe 18:37

GÖRÜŞME YAPTILAR

Keskin Belediyesi’nde yapılan görüşmelere AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Keskin İlçe Başkanı  Ekmel Cönger, Halkbank Ankara 1. Bölge Koordinatörü Alparslan Kubilay Özdol, Yasemin Gümüş, Halkbank Kırıkkale Şubesi Müdürü Orhan Yücel ve  Keskin Esnaf Kefalet Odası Başkanı  Mevlüt Tonga arasında gerçekleşti. Görüşmelerde ilçeye açılacak olan Halkbank şubesi için yer ve zaman üzerinde duruldu.

 

BİLGİ VERİLDİ

Heyetin yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür eden Keskin İlçe Başkanı  Ekmel Cönger, “Keskin halkı en iyisine layık. Onlar için elimden geleni yapıyorum. Görüşmelerimiz olumlu geçti. İnşallah bu süreç daha da hızlanarak, en kısa sürede Halkbank Şubesi Keskin’e açılacak. Bankanın açılmasıyla birlikte vatandaşlarımız bankanın bütün imkanlarından yararlanacak. Dün olduğu gibi yarında Keskin halkının hizmetinde olmaktan dolayı son derece mutlu ve huzurluyum. Keskin ilçemizi daha iyi konumlara getirmek için var gücümle çalışacağım” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir