En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Baran mazbata aldı

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Arap Osman Baran, mazbatasını aldı.
Bu haber 99 kere okunmuş. 07.12.2022 Çarsamba 17:59

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Arap Osman Baran, mazbatasını aldı. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen İYİ Parti 3.Olağan Kırıkkale Merkez İlçe Kongresi’nde başkan seçilen Arap Osman Baran mazbatasını Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Hülya Karaoğlanoğlu’dan aldı.

 

MAZBATASINI ALDI

Resmi olarak görevi devir aldığını ifade eden Baran, “Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızla birlikte, mazbatamızı aldık. İlçe Başkanlığı olarak, Kırıkkale ve ülkemiz için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. dedi. Daha sonra açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Arap Osman Baran yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Baran, "Allah nasip etti mazbatamızı aldık. Yönetimimizdeki çok kıymetli hanımefendiler ve değerli beyefendilerle birlikte yöneticilerimizle birlikte iyi bir hizmet ve solukla Kırıkkale siyasetine daha farklı bir yüzle giriş yapacağız.

 

DAHA İYİ GÖRECEĞİZ

İlerleyen zamanlarda bu söylediklerimi daha iyi anlayacaksınız. Yeni projelerimizle, yeni atılımlarımızla Kırıkkale adına hayırlı olan her şeyi yeni kadromuzla çalışma arkadaşlarımızla yönetimimizle tüm Kırıkkale’ye ispatlayacağız. Buradan bize güvenen, kongremize gelen delegelerimize, üyelerimize, misafirlerimize huzurlarınızda tekrar teşekkür etmek istiyorum. Daha güzel bir Kırıkkale için, daha iyi bir yönetim için bizler varız. Kırıkkale de  İYİ Parti'nin gücünü bundan sonra daha iyi göreceğiz" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir