En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Baran toprağa verildi

Hizmet İş Sendikası Kırıkkale Şubesi eski Başkanı ve Kırıkkale’nin tanınmış siyasetçilerinden Arap Osman Baran’ın oğlu Mehmet Baran, bir haftadır yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybederek, hayata gözlerini yumdu.
Bu haber 457 kere okunmuş. 02.01.2020 Perşembe 15:24

GENİŞ KATILIM OLDU

Genç yaşta yaşamını yitiren Baran'ın cenazesi Nokta Camii'nde dün öğle namazıyla birlikte kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.Cenazeye gelenler ilk olarak dualar ettiler. Ardından   Arap Osman Baran ve yakınlarına taziyelerini ilettiler. Cenazeye yüzlerce insan katıldı. Taziyede bulunan insanlar, onlarca metre uzunlukta sıra oluşturdular. Hocanın helalık istemsinden sonra Baran ailesi gözyaşlarına hakim olmadı.Baran'ın cenazesi Yenimahalle Mezarlığına defnedildi. 

 

YOĞUN BAKIMDAYDI

Kırıkkale’nin tanınmış sendikacılarından Arap Osman Baran’ın oğlu ve eski gazeteci Yasin Baran’ın kardeşi Mehmet Baran(18) geçen hafta aniden geçirdiği kalp krizi sonrasında hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Mehmet Baran’ın yaklaşık bir haftadır devam eden yaşam mücadelesi bu sabah sona erdi. Kalbi daha fazla dayanamayan Baran, genç yaşta hayatını kaybetti. Kalehaber Gazetesi olarak, genç Mehmet Baran’a Allah’tan rahmet, acılı Baran Ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

SEVENLERİ YANINDA

Genç yaşta yaşamını yitiren Baran'ın cenazesine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, İyi Parti İl Başkanı Bülent Altınışık ve yönetimi,  CHP İl Başkanı Onur Yüksek Bozdağ ve yönetimi, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetimi,  Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun ve yönetimi, İyi Parti İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu, Ülkü Ocakları Başkanı  Tuner Alp Tekin, eski belediye başkanları, siyasi parti yöneticileri, Baran ailesi yakınları ve vatandaşlar katıldılar.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir