En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Basın'la bir araya geldi

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale genelinde görev yapan yerle ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi.
Bu haber 228 kere okunmuş. 16.11.2021 Salı 17:04

BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale genelinde görev yapan yerle ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi. Kırıkkale için özverili şekilde çalışacaklarını bildiren Tekbıyıkoğlu, “Şehrimiz için neler yapabiliriz bunun fotoğrafını çekiyor ve gerekli araştırmaları yapıyoruz" dedi.  Tekbıyıkoğlu, Öğretmenevi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, devletlerin vatandaşların huzuru ve sükunu için var olduğunu ve bu konuda politikalar ürettiğini söyledi. Bu kapsamda iletişim kanallarını da açık tuttuklarını aktaran Tekbıyıkoğlu, “Devletler vatandaşları için var. Vatandaşlarının huzur ve sükunu için var. Onları rahat ettirmek isterler ve onların iletişim kanallarını açık tutmak isterler” dedi.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Kırıkkale için özverili şekilde çalışacaklarını bildiren Tekbıyıkoğlu, “Şehrimiz için neler yapabiliriz bunun fotoğrafını çekiyor ve gerekli araştırmaları yapıyoruz" dedi.  Tekbıyıkoğlu, “Vatandaşın sağlıklı bilgiye zamanında kavuşması çok önemli. Yaptığınız iyi şeylerin vatandaşa duyurulması, farkındalık oluşturulmasında çok önemli. Geçen gün yaptığımız ‘Bi hareketine bakar’ gibi farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan çalışmaların doğru şekilde iletilmesi gerekiyor.

 

BASIN ÇOK ÖNEMLİDİR

Aynı zamanda bizim ne düşündüğümüzün, nasıl politikalar ve icraatlar yaptığımızın vatandaşın bilmesinde çok büyük bir fayda var. İletişim kanalları çok önemli. Birde olayın diğer boyutu var. Bizde basından birçok şeyi öğreniyoruz. Basın bizim aynı zamanda beslenme kanalımız. Bazı problemlerin farkına basın aracılığıyla varıyoruz. Bir yerde aksama varsa bunu haberi yapanlar sayesinde öğreniyoruz ve bu konuda tedbirler geliştiriyoruz. Yani çift yönlü çalışan bir mekanizma. Ne kadar çok ben sizden, siz bizden istifade edersek Kırıkkale'nin menfaatine diye değerlendiriyorum." Programın ardından Vali Tekbıyıkoğlu ve gazeteciler, babasının vefatından dolayı İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut'u ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir