En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkan gibi çalışıyor

Ak Parti Bahşılı Belediye Başkan Aday Adayı Recep Zafer Tekin başkan olmadan sorunları çözmeye başladı. Tekin, daha ilk günden nasıl bir başkanlık yapacağına dair önemli işaretler veriyor.
Bu haber 885 kere okunmuş. 13.01.2019 Pazar 11:31

YOLLARI AÇTIRDI

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesi Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin başkan olmadan sorunları çözmeye başladı. Tekin, daha ilk ganden ilerisi için nasıl bir başkanlık yapacağına dair olumlu işaretler vermeye başladı. Bahşılı’da kardan kapanan köy yolları için İl Özel İdaresi ile görüşmeler yapan Tekin, kapalı köy yollarının açılmasını sağladı. Köylüler Tekin’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

 

KANALİZASYON ÇALIŞMASI

Bahşılı TOKİ konutlarının bağlantı rögarlarının tıkanması sonucu zemin katlarını kanalizasyon suyunun bastığını da öğrenen Tekin, Kırıkkale Belediyesi ile irtibata geçerek, vidanjör getirtip kanalizasyon arızasını giderilmesini sağladı. Vatandaşlar Tekin’e teşekkür ederek, “Maşallah Recep bey başkan olmadan sorunları çözmeye başladı” dediler.

 

BAHŞILI İÇİN ÇALIŞMA

Daha ilk günden başkan gibi çalışmaya başlayan Tekin, bu girişimleri ile de ilerisi için nasıl bir başkanlık yapacağına dair önemli işaretler vermiş oldu. Bahşılı için umut dolu yeni bir dönemin başladığına sık sık dikkat çeken Tekin, ilçenin ve ilca sakinlerinin yaşam alanlarını güzelleştirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir