En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkan Tekin'den örnek uygulama

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçede ve Kırıkkale’de bir ilke imza attı. Başkan Tekin, Pazar yerine bir adet terazi kurdurarak burada bir hizmet noktası oluşturdu.
Bu haber 605 kere okunmuş. 23.05.2019 Perşembe 14:54

ÖRNEK BİR UYGULAMA

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, fark yaratan uygulama ve çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Başkan Tekin, Bahşılı ve Kırıkkale’de bir ilke imza atarak, vatandaşların aldıkları ürünlerin ne kadar geldiğini öğrenmeleri için Pazar yerine elektronik terazi kurdurdu. Bu uygulama ile vatandaşlar aldıkları ürünlerin kaç gram ya da kaç kilogram olduğunu kendileri tartarak öğrenebilecekler.

 

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Uygulama Bahşılı’da da Kırıkkale’de de bir ilk olarak dikkat çekiyor. Uygulamayı tanıtan ve yerinde görüp inceleyen Başkan Tekin, konuyla ilgili de bir açıklama yaptı ve “İlçemizde kurulan Perşembe Pazarına hizmet noktası kurularak bir adet elektronik terazi koyduk, vatandaşlarımızın aldığı ürünleri gönül rahatlığı ile tartıp evine götürebilsin diye. Pazar ile ilgili her türlü şikâyetlerimizi hizmet noktasına iletebilirsiniz” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir