En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkan'a anlamlı iki hediye

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in çalışmaları yediden yetmişe herkesin ilgi ve takdirini kazanmaya devam ediyor. Başkan Tekin, bu anlamda önceki gün minik bir öğrenciden iki güzel ve anlamlı hediye aldı.
Bu haber 729 kere okunmuş. 22.05.2019 Çarsamba 13:15

ÇALIŞMALARI TAKDİR GÖRÜYOR

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, söz verdiği gibi ilçeyi yaşanabilir hale getirme ve ilçeye katma değer kazandırma gayreti ile çalışırken, bu çalışmaları hem ilerisi için mesaj veriyor ve hem de takdir görüyor. Kısa bir süre içinde yediden yetmişe bir çok kişinin ilgi, sevgi ve takdirini kazanan Başkan Tekin’e bir çok konuda teşekkür mesajları geliyor. En anlamlı teşekkür ise önceki gün yaşandı. Minik bir öğrenci Başkan Tekin’e ilçeye yönelik çalışmalarından ötürü kendi el yapımı hediyesini takdim etti.

 

İKİ GÜZEL VE ANLAMLI HEDİYE

Başkan’ı makamında ziyaret eden minik öğrenci Başkan’a Recep Tekin yazılı bir masa üstü isimlik ile çiçek getirdi. İkisi de el yapımı olan hediyeleri alan ve minik öğrenciyi makamında ağırlayan Başkan Tekin, öğrenciye güzel ve anlamlı hediyeleri için teşekkür etti. Belediyeden ziyaretle ilgili açıklama yapıldı ve “Başkanımız Recep Zafer Tekin e küçük hemşehrimizden kendi el yapımı el emeği hediyesi. Gönlü güzel hemşehrimize çok teşekkür ediyoruz. Emeğine sağlık” bilgisi verildi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir