En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Başkanlara özel ziyaret

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’yi makamlarında ziyaret etti.
Bu haber 538 kere okunmuş. 01.09.2019 Pazar 12:30

İKİ ÖNEMLİ İSME ZİYARET

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in ilçe için Ankara’da ziyaret ve temasları devam ediyor. Başkan Recep Zafer Tekin, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’yi makamlarında ziyaret etti. Türkiye’nin yakından tanıdığı, akrabası olan televizyon sunucu İkbal Gürpınar ile birlikte ziyaretlerde bulunan Başkan Tekin, her iki ilçeye de kardeş şehir olarak ziyarette bulunduklarını söyledi.

 

ALTINOK ZİYARETİ AÇIKLAMASI

Turgut Altınok ziyareti ile ilgili olarak açıklama yapıldı ve “Belediye Başkanımız Sn. Recep Zafer TEKİN, Sn. İkbal GÜRPINAR Hanımefendi ve Bahşılı Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Ata DÖNMEZ Keçiöğren Belediye Başkanı Sn. Turgut ALTINOK beyefendiyi makamlarında ziyaret ettiler. Kendilerine misafirperverliği ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” denildi. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Tekin ise “Keçiören Belediye Başkanımıza yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

KÖSE ZİYARETİ AÇIKLAMASI

Murat Köse ziyareti ile ilgili de bilgi verildi ve “Belediye Başkanımız Sn. Recep Zafer TEKİN, Sn. İkbal GÜRPINAR Hanımefendi ve Bahşılı Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Ata DÖNMEZ Mamak Belediye Başkanı Sn. Murat KÖSE beyefendiyi makamlarında ziyaret ettiler. Kendilerine misafirperverliği ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” denildi. Başkan Tekin’de bu ziyaretle ilgili açıklama yaparak, “Mamak Belediye Başkanımıza yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir