En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bayram mesajı yayınladı

MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Bu haber 1019 kere okunmuş. 29.10.2018 Pazartesi 15:02

MESAJ YAYINLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, "Bağımsızlığını kazanma uğrunda yıllarca mücadele veren ve tüm imkânsızlıklara rağmen bu haklı mücadeleden dünyaya örnek olan destansı bir zaferle ayrılan bir milletin egemenliğine olan en derin tutkusunun ifadesidir. 29 Ekim 1923 tarihi; Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki milletimizin güçlü, çağdaş ve müreffeh bir ülke ideali oluşturma yolunda kendisine en uygun yönetim biçimi olan cumhuriyet rejimini kabul ettiği bir milattır" dedi.

 

BAŞARILI OLAMADILAR

Dönmez, mesajında şunları ifade etti: "Geçtiğimiz yüzyılın başında kadim coğrafyamıza üşüşen; renkleri, lisanları, inançları farklı işgal güçleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizin cesareti ve feraseti ile bertaraf edilmiştir. O gün Sakarya’da, Dumlupınar’da, Başkomutanlık Meydan Muharebesinde bozguna uğrayanlar, vatanımız üzerindeki emellerinden vazgeçmeyip ekonomik, siyasi ve askeri pek çok argümanla üzerimize gelmeye devam ettiler. Bunların en büyüğünü, 15 Temmuz darbe girişiminde sergilediler.

 

BAYRAM KUTLU OLSUN

Kurtuluş Savaşı’nda, yedi düvele diz çökmeyen bu asil millete, diz çöktürmeye çalıştılar. Gözden kaçırdıkları husus ise milletimizin bağımsızlığına düşkünlüğü, cumhuriyet ve demokrasisine bağlılığıdır.  En önemlisi 95 yıl önce İstiklal Harbi’mizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize can veren ruh, bugün de dimdik ayaktadır. Bu eşsiz ruh, sergileyeceğimiz birlik, beraberlik ve kardeşlikle dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de vatan toprağında operasyona asla müsaade etmeyecektir. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin ve milletimiz bayramını kutluyor, tebrik ediyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir