En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

BBP adayı Önder

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Fatih Önder oldu. Önder: Kırıkkale’yi canlandırmak için aday oldum” dedi.
Bu haber 67 kere okunmuş. 05.02.2024 Pazartesi 19:38

ADAY BELLİ OLDU

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı yerel seçimler için adayını açıkladı. Mevcut merkez ilçe Başkanı Fatih Önder görevinden istifa ederek belediye başkan adayı olduğunu duyurdu. Adaylık için açıklamalarda bulunan BBP Kırıkkale İl Başkanı Hamza Beğdeş, “2023'ün Temmuz ayında tüm Kırıkkale teşkilatını kapatıp yeniden yapılandık. Yetkilendirme belgelerini aldıktan sonra ilçelerimizin kongrelerini yaptık. İlçe başkanlarını atadık müteakibinde kongrelerimiz bitti. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun da kurucusu olduğu bu partiyi hem vizyonu hem de misyonu doğru olduğu için aday çıkarma kararı aldık. Hem de burada varlığımızın unutulmaması için, geçmişte kalan tabanları da küstürmemek açısından çalışmalarımıza başladık.

 

AMACINI AÇIKLADI

Misyonumuzun doğru olduğuna inanıyorum Biz buna inandık, 1993 yılından beridir bu partinin hem gençlik kollarında hem de o dönemki çalışmaların çoğunda bulundum. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu kadar olma ihtimalimiz yok. Fakat en azından onun yürüdüğü yola helal getirmeden bir şeyler yapabilirsek kendi açımdan ne mutlu bana. Bu seçim trafiği içerisinde birinci olacağım diye kazanacağım diye bir iddiam yok. Gençlerimize ve gençliğimize misyonumuzdaki örf adetlerimiz başta olmak üzere inanışlarımız gereği yaşantımız gereği doğrulukları bir nebze de olsa öğretebilirsek, açıklayabilirsek Kırıkkale'de Büyük Birlik Partisi var diyebilirim, amacım bu" dedi.

 

HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkan adayı Fatih Önder ise şu ifadeleri kullandı: “35 yıldır bu kentteyim Keskin'in Cankurtaran köyünde doğdum. Arçelik Beko yetkili servis firması ile kentimize hizmet ediyoruz. Kırıkkale'ye bir canlılık katmak için Kırıkkale'yi canlandırmak için adayım. Vatandaşlarımız belirli partiler arasında sıkışıp kaldı. Bir alternatifleri olduğunu bilsinler. Vatana millete Kırıkkalemize Hayırlı olsun diyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir