En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ben görevimi yaptım

MHP Kırıkkale Belediye Meclisi Üyesi Murat Tanır, geçtiğimiz günlerde bir denetlemede yaşanan olayla ilgili açıklamada bulundu.
Bu haber 313 kere okunmuş. 23.06.2021 Çarsamba 18:10

TANIR OLAYI ANLATTI

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Belediyesi Meclis üyesi ve Denetim Komisyonu Üyesi MHP'li Murat Tanır hakkında, bir denetleme faaliyeti sonrasında tek başına denetleme yaptığı gerekçesi ile Kırıkkale Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü tarafından suç duyurusunda bulunduğu öğrenilirken, Tanır konu ile ilgili basın açıklamasında bulundu. Tanır, Tek başına bir denetim yapmadığını komisyon üyelerinin denetime katıldığını ve sadece görevini yaptığını söyledi.

 

İHALELER ŞEFFAF OLMALI

Kırıkkale Belediyesi Meclis üyesi ve Denetim Komisyonu Üyesi Tanır yaptığı açıklamasında "Belediye Meclis Üyesinin ilk görevi denetimdir. Kırıkkale halkı bize eksikleri denetleyin diye görev verdi. Ben komisyon üyesi olmaktan dolayı böyle bir denetimde bulundum. Bu ihaleleri ben sorabilirim. İhaleler şeffaf olmak zorundadır. 2 buçuk yıl geçti belediye meclis üyeliğimde bize yapılan toplantılarla ilgili bilgi verilmedi. Ben kendi yaptığım işlerde yanlış yapmamaya çalışıyorum. Çünkü bana bir yetki verilmiş ben bu yetkiyi en iyi şekilde Kırıkkaleli halkımız için kullanmak zorundayım. Şuana kadar da görevimizi başarıyla yaptığımızı düşünüyorum''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir