En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Beyaz Masa ile çözüm

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Balışeyh Belediyesi göreve geldikleri üç aylık süreçte yoğun bir tempo ile çalışarak vatandaşlara kısa vadede ivedi çözümler sunmak amacıyla Beyaz Masa uygulamasını hayata geçirdi.
Bu haber 62 kere okunmuş. 05.07.2024 Cuma 19:18

ÇÖZÜM ÜRETİLİYOR

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, Balışeyh Belediyesi göreve geldikleri üç aylık süreçte yoğun bir tempo ile çalışarak vatandaşlara kısa vadede ivedi çözümler sunmak amacıyla Beyaz Masa uygulamasını hayata geçirdi. Belediye Başkanı Hilmi Şen, bu süre zarfında bir an bile durmadıklarını ve vatandaşlarla aralarındaki duvarları kaldırmak için Beyaz Masa'yı kurduklarını belirtti.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Beyaz Masa'ya bir ay içerisinde 35 WhatsApp mesajı ve 4 çağrı olmak üzere toplam 39 istek ve talep ulaştı. Bu taleplerin 28'i çözüme kavuşturulurken, belediye yetkilileri kurum dışı olan talepleri ilgili kurumlara iletti. Balışeyh Belediyesi, vatandaşların sorunlarına hızlı ve etkili çözümler sunmaya devam edeceklerini vurguladı. Başkan Hilmi Şen, "Halkımızın taleplerini en kısa sürede yerine getirmek ve onlarla aramızdaki iletişimi güçlendirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi. Beyaz Masa uygulaması ile vatandaşların memnuniyetinin artması hedefleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir