En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bildik kaza geçirdi

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, İstanbul’a giderken Bolu’da resmi plakalı aracı ile trafik kazası geçirdi. Araçta ciddi maddi hasar medyana gelirken, Başkan Bildik omuzunu incitti.
Bu haber 574 kere okunmuş. 19.06.2019 Çarsamba 21:27

KAZA YAŞANDI

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldıram’a destek için İstanbul’a giden Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 06 DZ 8760 plakalı makam aracı ile Bolu’da trafik kazası geçirdi. Şoför koltuğunda oturan Milliyetçi Hareket Partisi Sulakyurt İlçe Başkanı Ali İhsan Erşan, yoğun yağmur yağışında tekerin kayması ile birlikte direksiyon hakimiyetini kaybederek, kaza yaptı.

 

YARALANDILAR

Bariyerlere çarpan araç güçlükle durabildi. Aracın ön ve arka tamponlarında ciddi hasar meydana gelirken, araç içinde bulunan Başkan Bildik omuzunu incitti. Kısa bir tedavinin ardından İstanbul yoluna devam eden Başkan Bildik, İstanbul’daki programına geçte olsa ulaştı. Araçta bulunan Ankara Büyükşehir Beledisi Meclis Üyesi Rüştü Biçer, İlçe Başkanı Ali İhsan Erşan ve Abdurrahman Güneş kazayı yara almadan atlattı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir