En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Birincilere tebrik

Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu 2022 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) derece yapan öğrencileri kabul etti.
Bu haber 194 kere okunmuş. 20.07.2022 Çarsamba 19:02

BİRİNCİLERİ KABUL ETTİ

Milli Eğitim Müdürü Telefoncu, kent genelinde ilk bine giren öğrencilerden ziyarete gelen Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesinden Buğra Eren Aygün, Başaran Kolejinden Mehmet Emin Çobankaya ve DEK Kolejinden Melisa Sağsöz'ü makamında kabul ederek bir süre görüşme yaptı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Telefoncu, öğrencilerin başarıya ulaşmalarında emekleri olan öğretmenlerine, ailelerine ve okul idarecilerine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Telefoncu ayrıca öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi. 

 

TEBRİK EDİLDİLER

Telefoncu, "Şehrimizin ve ülkemizin aydınlık yarınları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ağırladık, onları misafir ettik. Onlarla gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin elde etmiş oldukları bu başarılarının ileriki dönemlerde de devam etmesi en büyük temennimiz ve arzumuzdur. Bu başarıların ve daha yüksek başarıların diğer öğrencilerimize de örnek olacağına inanıyorum. Hepsinin yolu ve bahtı açık olsun." dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir