En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Birlik mesajı verdi

AK Parti Keskin İlçe Başkanlığına atanan Ekmel Cönger, Birlik ve beraberli mesajı verdi.
Bu haber 201 kere okunmuş. 01.06.2022 Çarsamba 19:04

AÇIKLAMADA BULUNDU

AK Parti Keskin İlçe Başkan Ekmel Cönger atamasının ardından yönetimi hafta içerisinde oluşturulması bekleniyor. Cönger atamanın ardından yaptığı açıklamada, Keskin için birlik içinde çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Cönger açıklamasında, “Belediyemiz ve Keskinli hemşehrilerimiz ile birlikte Keskin için çalışmalar yapacağız. İnşallah 2023 hedefimize emin eller ile gidiyoruz” dedi. Cumhur İttifakı olarak da ortak çalışmalar yapmayı planladıklarını belertin Cönger, “2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan için ilçemizde en yüksek oyu alacağız. Çalışmalarımıza başladık. Partimize gönül veren hemşehrilerimiz ve tüm kesimler ile birlikte istişarede bulunacağız” diye konuştu.

 

HER ZAMAN HİZMETİNİZDEYİM

Keskin’in her zaman hizmetinde olduğunu belirten Cönger, “Keskin’de yılların birikimi var. Bu birikim AK Parti ile daha da güçleniyor. AK Parti’nin gücüne güç katmak için çalışmalarımı aralıksız devam edeceğim. İlk olarak Geçmişte olduğu gibi ve gelecekte AK Parti’ye gönül veren kardeşlerimi tek tek dolaşacağım. Onlarla birlikte  daha da güçleneceğiz. Keskin’de AK Parti rüzgarı daha da esecek. AK Parti’ye gönül veren ve işlerin yoğunluğundan dolayı partimizle diyaloga geçemeyen  kardeşlerimle birlik beraberlikler yeniden oluşacak” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Cönger, “Başta Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Olmak üzere Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir,  İç Anadolu Bölge Teşkilat Başkanı Sayın Mustafa Köse, Koordinatör Milletvekilimiz  Sayın Hikmet Ayar’a, Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, İl Başkanımız Mustafa Kaplan, Keskin Belediye Başkanımız Dede Yıldırım’a teşekkür eder saygılar sunarım” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir