En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Birlikte başardık

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin göreve geldikleri günden itibaren tamamladıkları vaat ve icraatlarını yayınladığı video ile bir bir anlatarak “Ne Yaptıysak Birlikte Başardık” dedi.
Bu haber 121 kere okunmuş. 20.11.2022 Pazar 14:49

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

36 Ayda yaptıkları hizmetleri tek tek anlatan Başkan Tekin, “Mezarlık Müdürlüğümüzü tamamladık, Morg, Gasilhane, Mescit ve Taziye Yeri ile eksiksiz bir kompleksi ilçemize kazandırdık, 53.000 bin Metrekare mezarlık alanımızı ağaçlandırıp duvarla çevreledik, İlçemizde Belediyemiz döküm kabir imalatı üstlenerek durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza yardımcı olmaktayız. Ayrıca TOKİ Pazar yerimizi tamamladık.

 

YAPILAN ÇALIŞMALAR

İlçemizin giriş-çıkışına ışıklı tabela yaptık. Giyisi Bank Projemizle İlçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerinin giyişi ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde karşılamaktayız. Daha az maliyetli ekmek için halk ekmek satış noktaları kurduk. Yıkılan eski mezarlık köprümüzü yeniden yaptık. Dolmuş şoförlerimize bekleme ofisi kurduk. İlçemizi yollarla sarıp, sarmaladık ve 2.580 metrekare beton yol yaptık. İlçemizi 25 cm kalınlığında sıcak asfaltla donattık. Toplamda da 11 kilometre 268 metre asfalt attık” dedi.

 

ARAÇLAR KAZANDIRILDI

Türkiye’nin en büyük direk desteksiz Kılçadır Salonu’nu yap-işlet-devret modeli ile vatandaşların hizmetlerine sunduklarını ifade eden Başkan Tekin; “İlçemizden geçen Kızılırmak’a yapay şelale yapıp yeni mesire alanımızın inşaasını başlattık. Şehit ve Gazi ailelerine ve ilçemizdeki öğrencilere ücretsiz bir şekilde ulaşım imkanı sağlıyoruz. İlçemizdeki toplu taşıma duraklarını baştan aşağıya yeniledik. İlçemize ilk defa T Plakalı taksiler getirilip hizmete geçirildi. Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Belediyemize araç takip sistemi getirdik. Yeni garaj amirliğimizi ve kadememizi tamamlayıp hizmete sunduk. Belediyemize kazandırdığımız araçlarla birlikte hibe aldığımız ambulans ile ilçemizden 8 kanser hastasını Ankara’daki hastanelere tedavi ve kemoterapi görmeleri için götürüp getiriyoruz” deri.

 

BİRLİKTE BAŞARDIK

İlçede 7-24 güvenlik kameralarının aktif olduğunu belirten Tekin, “İlçemize terfi merkezi kazandırdık. 15 Temmuz Şehitler Meydanı yapımını tamamladık. Gazi ve Şehit Yakınları için piknik alanı yaptık. İlçemizi Park ve Bahçelerle donattık. Gençlik merkezi inşaatımızı tamamlayarak hizmete sunduk. Hayvanlarımız için beslenme yerleri kurduk. Küçük dostlarımıza düzenli su ve mama temini sağlamaktayız. Bütün bunları ve daha fazlasını çalışanlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte başardık” ifadelerine yer verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir