En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bitki tohumu dağıtıldı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce çiftçilere yem bitkisi tohumu dağıtım törenine katıldı.
Bu haber 418 kere okunmuş. 02.01.2020 Perşembe 08:00

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce çiftçilere yem bitkisi tohumu dağıtım törenine katıldı. Sezer, ayrıca Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün 2019 yılı çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya başkanlık etti.

 

 TOPLANTI YAPILDI

İlk olarak 6 bin 175 kg yonca tohumu ile 70 torba silajlık mısır tohumu olmak üzere 130 çiftçiye yem bitkisi tohumu dağıtan Vali Sezer, çiftçilerimize bereketli ve bol kazançlı bir yıl diledi.Yem bitkisi tohum dağıtımının ardından Vali Yunus Sezer başkanlığında, Tarım ve Orman İl/İlçe Müdürlükleri tarafından 2019 yılı içerisinde yürütülen hizmet ve çalışmaların değerlendirildiği, sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü 2020 yılı hedeflerini içeren koordinasyon toplantısı yapıldı.

 

GÖRÜŞLERİNİ SUNDULAR

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yunus Sezer’in yanı sıra Vali Yardımcıları Osman Akbaş, Sait Özkılınç, Kaymakamlar, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, şube müdürleri ve ilçe müdürleri katıldı. Toplantının başında İl Müdürü Yılmaz, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Yapılan sunumun ardından değerlendirmelerde bulunan Vali Sezer, ilimizde tarım ve hayvancılıkta gelinen noktayı görmek ve 2020 yılı hedeflerini ortaya koymak açısından bu toplantıların önemine değinerek, ilimizde tarım ve hayvancılık alanında önemli çalışmalar yürütüldüğünü söyledi. Yöresel ürünlerle ilgili 2020 yılı üretim planlamasının da değerlendirildiği toplantıda, Kaymakamlar ilçelerindeki tarım ve hayvancılık faaliyetleri hakkında görüş ve önerilerini sundular.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir