En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bu kime yarayacak

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, hükümetin konut sektörüne müjde olarak sunduğu çalışmayla ilgili paylaşımda bulundu ve bu müjdenin 5 maaşlı bürokratlar ile tuzu kurulara yarayacağına dikkat çekti.
Bu haber 212 kere okunmuş. 10.05.2022 Salı 18:41

MÜJDE ELEŞTİRİSİ

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, hükümetin konut sektörüne müjde olarak sunduğu çalışmayla ilgili paylaşımda bulundu ve bu müjdenin 5 maaşlı bürokratlar ile tuzu kurulara yarayacağına dikkat çekti. Hükümet tarafından önceki gün konut sektörüne yönelik müjde olarak faiz, ödeme sistemi ve konut edinmeye yönelik çalışma duyurulmuştu. Genel anlamda bir çok kesim tarafından ulaşılması mümkün görünmeyen eleştiriliyor. 1 milyon liralık bir konut için aylık ödemesi 14 bin liradan fazla olan seçenek sunuluyor. 2 milyon liralık konut için ise aylık 28 bin liradan fazla ödeme seçenekleri ile gündeme geliyor. Bunun ulaşılması mümkün görünmeyen bir müjde olduğuna işaret ediliyor. Hükümetin bunu bir müjde gibi sunmasının Türkiye gerçeklerinden gerçek anlamda kopuş olarak görüldüğü üzerinde duruluyor.

 

BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, bu duruma işaret ederek sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu ve “Bu müjdeden sadece 5 maaşlı bürokratlar ve tuzu kurular yararlanır” dedi. Başkan Altınışık, “BU MÜJDEDEN SADECE 5 MAAŞLI BÜROKRATLAR VE TUZU KURULAR YARARLANIR! Türk milleti yoksullukla boğuşurken Sn. Erdoğan'ın müjdesine bakın! Bu müjdeyle 1 milyon TL'lik bir #konut için aylık 14 bin 277, 2 milyonluk konut için 28 bin 555 TL taksit ödemek gerekiyor. Bu müjdeden sadece 5 maaşlı bürokratlar ve tuzu kurular yararlanır” paylaşımı yaptı. Paylaşımın sonuna da “Yeter sandık gelsin” paylaşımını ekleyen Altınışık’ın bu hareketi sosyal medyada büyük destek gördü.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir