En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Bulut ziyaret etti

Kızılay Haftası münasebeti ile Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezini ziyaret etti.
Bu haber 128 kere okunmuş. 04.11.2022 Cuma 18:10

ZİYARETTE BULUNDU

Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren Türk Kızılay İl Merkezi Başkanı Mustafa İşler şunları söyledi; Kızılay Haftası Münasebetiyle Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Sn. Fahri BULUT Şubemizi ziyaret etti. Kırıkkale şubemizin yaptığı faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi alan ve açmış olduğumuz Prof. Fuat Sezgin Kütüphanesi, Kızılay Kıyafet odası, El Cezeri Robotik Kodlama sınıfı, Yalnız Değilsiniz odasını ve çocuklara psikolojik destek verdiğimiz Çocuk Eğitim odamızı gezen Fahri Bulut bey yapılan çalışmaları takdirle karşıladı.

 

BİLGİLER ALDI

Kırıkkale şubemizin başlatmış olduğu Anne Ben Geldim projesini yakından takip eden Sn. Fahri Bulut Bey projeye Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü olarak destek vereceklerini söyledi. Daha sonra Cumhuriyet Meydanında kurulan Kan Bağış Aracımızı ziyarette bulunan Kırıkkale İl Emniyet Müdürümüz Bütün Kızılaycıların Kızılay Haftasını Kutladı. Kızılay haftası münasebetiyle Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü personelleri Kızılay Kan Bağış aracımıza kan bağışında bulundular. Kızılay olarak bizlerde bu nazik ziyaretlerinden dolayı Fahri Bulut Bey'e ve Kızılay'a kan bağışında bulanan emniyet personellerine teşekkür ederiz.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir