En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Buralar başka olacak

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Bahşılı ilçesinde bulunan Topaldede Türbe Yolu ve Kırıkkale Merkez’e bağlı Hasandede köyünde İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Bu haber 124 kere okunmuş. 13.10.2022 Perşembe 18:42

İNCELEMEDE BULUNDU

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Bahşılı Kaymakam Vekili Ali Can Uludağ ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ile  birlikte ilk olarak Bahşılı ilçesi Topaldede Türbe Yolu’nda yapımı devam eden 3.2 kilometrelik sathi yol çalışmasını yerinde inceledi. Vali Tekbıyıkoğlu’na yolun durumu hakkında ilgili yetkililer tarafından bilgi verildi. Çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Vali Tekbıyıkoğlu, “Halkımızın çokça rağbet ettiği manevi duraklarımızdan Topal Dede Türbe’si yolunu tamamlamak üzereyiz.” dedi. Vali Tekbıyıkoğlu, yol çalışma bölgesinde çalışan İl Özel İdaresi görevlileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

BAMBAŞKA OLACAK

İncelemelerine Kırıkkale Merkez’e bağlı Hasandede köyünde devam eden Vali Tekbıyıkoğlu, Hasandede köyü içerisinde ve Hasandede Türbesi etrafından yapılan kilit parke ve güzelleştirme çalışmalarını yerinde inceledi. Hasandede’nin, Kırıkkale’nin merkezine en yakın manevi yerlerin başında geldiğini belirten Vali Tekbıyıkoğlu, “Manevi yerlerimiz için elimizden gelenin en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Hasandede köyümüz de yapılan güzelleştirme çalışmalarından sonra daha güzel bir görünüme kavuşacaktır.” dedi. Sosyal medya hesabından çalışmaların görüntülerini paylaşan Vali Tekbıyıkoğlu, paylaşım açıklamasında ise “Hasandede başka olacak” ifadesine yer verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir