En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Büyük ilgi gördü

AK Parti'nin Türkiye genelinde yüzde 85.6 oranla en fazla oranda oy aldığı Kırıkkale'nin Delice ilçesinde vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi selinde bulundu.
Bu haber 1722 kere okunmuş. 06.02.2020 Perşembe 13:15

MİTİNG YAPILDI

AK Parti'nin Türkiye genelinde yüzde 85.6 oranla en fazla oranda oy aldığı Kırıkkale'nin Delice ilçesinde vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi selinde bulundu. Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisini (MAAT) Devreye Alma Töreninin ardından Delice ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı vatandaşlar coşku ile karşıladı. Saatler öncesinden alana gelen vatandaşlar, yol kenarında da Erdoğan'ın konvoyunu selamladı.

 

İLGİ YÜKSEK OLDU

Erdoğan, belediye binası önünde bekleyen vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Erdoğan ile fotoğraf çekinmek isteyen vatandaşların dileği de geri çevrilmedi. Erdoğan, bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Belediye Başkanı Turgut Özdem'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın yanı sıra AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve partililer hazır bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir