En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Büyük yatırım olacak

Ankara ve Kırıkkale'deki Türkmen Dernekleri Federasyon üyelerini kabul eden Vali Mehmet Makas, önemli açıklamada bulundu.
Bu haber 67 kere okunmuş. 23.07.2024 Salı 20:54

VALİLİK ZİYARETİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Ankara'daki Kırıkkaleli Dernekleri Federasyonu ve Kırıkkale'deki İç Anadolu Yörük Türkmen Dernekleri Federasyon üyelerini kabul etti. Karşılıklı değerlendirmeler ve bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas önemli açıklamalarda bulundu. Tasarruf tedbirleri nedeniyle Kırıkkale’de bazı projelerin askıya alındığına işaret Vali Makas, sponsor bağlantısı ve sponsor destekleri sayesinde bazı sosyal projelerin hayata geçirebileceğini söyledi.

 

VALİ BİLGİ VERDİ

Karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişle devam eden ziyarette köylerin sorun ve sıkıntıları da ele alındı. Ankara'daki Kırıkkaleli Dernekleri Federasyonu ve Kırıkkale'deki İç Anadolu Yörük Türkmen Dernekleri Federasyon üyelerine kent halkının sabırlı olmasını isteyen Vali Mehmet Makas, İl Özel İdaresinin yeniden yapılandırılmasıyla önemli çalışmalara imza atılacağına dikkat çekti. Ziyarette Federasyon kurulu üyelerine önemli mesajlar ve müjdelerde veren Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale’ye MKEK’den daha büyük bir yatırımın geleceğine işaret etti.

 

 

BÜYÜK YATIRIM GELECEK

Kente gelecek bu yatırım ile işsizlik sorununa büyük bir çözüm getirileceğini ve kentin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacağına inandığını vurgulayan Vali Makas, bu sayede kentin cazibe merkezi haline geleceğini ve bölgedeki yaşam kalitesinin artıracağına inandığını ifade etti. Yapılacak yatırımın açılımı hakkında da detaylı bilgi veren Vali Makas, Karaahmetli Barajı kenarında planlanan Yeşil Vadi Projesi’nin genişletileceğini, bu proje kapsamındaki istihdam alanlarının ekonomik canlılığı artıracağını ve bölge halkına yeni iş imkanları sunacağını belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir