En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çalışma sürüyor

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Kırıkkale Belediyesi ekipleri dezenfekte çalışmalarına ara vermiyor.
Bu haber 357 kere okunmuş. 04.11.2020 Çarsamba 18:06

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Kırıkkale Belediyesi ekipleri dezenfekte çalışmalarına ara vermiyor. Camiler, kuran kursları, okullar, sağlık kuruluşları, eczanelerden sonra berber, kuaför ve güzellik salonlarında da dezenfekte çalışmaları yapılıyor,

 

 

 

 

DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı İlaçlama Birimi ekipleri Koronavirüs ile mücadeleye biran olsun bile ara vermeden devam ediyor. Ekipler vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları yerlerde yaptıkları dezenfekte çalışmalarına berber, kuaför ve güzellik merkezlerinde geniş çaplı dezenfekte çalışması başlattı. Kısa bir süre önce aynı mekanları dezenfekte eden ekiplerimiz yeniden aynı noktaları köşe bucak dezenfekte ediyor.

 

HER YER TEMİZLENİYOR

Rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra etkin bir şekilde hijyen temizliği yapan ekiplerimiz, geçtiğimiz hafta program dahilinde şehrimizdeki tüm camiler, kuran kursları, sağlık kuruluşları, eczaneler, toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışması yürüten ekiplerimiz bu haftaya da berber, kuaför ve güzellik merkezleri ile devam ederek bu noktalara vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gelmelerini sağlıyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir