En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çalıştayda yer aldı

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, partinin düzenlediği çalıştaya katıldı. Çalıştayda Kırıkkale’deki gelişmeler de değerlendirildi.
Bu haber 219 kere okunmuş. 27.03.2022 Pazar 17:58

ÇALIŞTAY DÜZENLENDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin il başkanlarıyla çalıştay toplantısı gerçekleştirdi. Akşener, Ankara'da düzenlen "İYİ Parti İl Başkanları Çalıştayı"nda partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi. İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, partinin düzenlediği çalıştaya katıldı. Çalıştayda Kırıkkale’deki gelişmeler de değerlendirildi. İki gün süren çalıştayın son derece verimli geçtiği bildirildi.

 

ALTINIŞIK BİLGİ VERDİ

Çalıştayla ilgili bilgi veren Başkan Altınışık, “Çalıştayımızda Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendi ve İl Başkanlarımızla bir araya gelip ülke gündemimiz ve Kırıkkale'mizdeki çalışmalarımız hakkında istişarede bulunduk. Ülkemizi ve Milletimizi karanlıktan güneşli günlere çıkarmak için 81 ilimizde çalışacağız, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ” dedi.

 

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Partiden de çalıştayla ilgili bilgi verildi ve “İl Başkanımız Sn. Bülent Şükrü ALTINIŞIK, Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER ve Genel Başkan Yardımcılarımızın katılımıyla gerçekleşen ve 2 gün sürecek “İl Başkanları Çalıştayı” programına katıldı. Çalıştay sonrası alınacak kararların Ülkemiz, Milletimiz ve İYİ Partimiz için hayırlara vesile olmasını dileriz” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir