En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Camide aile buluşması

Nur Camiinde Öğle namazından sonra Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Yaz Kuran Kursu Öğrencileri ve Kırıkkale halkı aileleri ile birlikte bir araya geldiler.
Bu haber 499 kere okunmuş. 30.07.2019 Salı 09:15

ATEŞTEN KORUYUN

Buluşma programı Yaylacık Camii Müezzin-Kayyımı İsmail Uzuner’in Kur’an tilavetinin ardından İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın konuşması ile devam etti. İl Müftüsü Şahin Yıldırım konuşmasında Peygamber ASM’ın aile hayatından bilhassa çocuklarla olan örnek hayatından kesitler anlattı. “Ey iman edenler! Kendinizi ve ailenizi, yakıtı insanlar ve taşlar olan ateşten koruyun.” ayetini hatırlatarak bu ayetin gereği ailelerimizle camide, namazda ibadetlerde birlikteliklerimizin olması gerektiğinden söz etti.

 

İKRAMLARLA SONA ERDİ

Çocukların camide koşmaları, oynamalarının kendilerini rahatsız etmediğini ve etmemesi gerektiğini ifade ederek asıl sorunun çocukların camilere hiç gelmemesi olduğunu ifade ederek katılımlarından dolayı tüm ailelere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.Program Yaz Kursu öğrencilerinden Muhammed Ali Topraklı’nın seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler ile devam etti. İl Vaizi Osman KURGUN’un yaptığı duanın ardından yapılan ikramlarla sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir