En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Camide bayramlaştılar

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin her bayram olduğu gibi bu bayramda da bayram namazı sonrasında vatandaşlarla camide bayramlaştı ve çocuklara harçlık dağıttı.
Bu haber 181 kere okunmuş. 12.07.2022 Salı 15:49

CAMİDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin her bayram olduğu gibi bu bayramda da bayram namazı sonrasında vatandaşlarla camide bayramlaştı ve çocuklara harçlık dağıttı. Bayram namazını Kaymakam Mehmet Emre Yıldız’la birlikte Hüseyinonbaşı Camii’ned kılan Başkan Tekin, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Tekin bayramlaşma sonrasında çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

 

ÜCRETSİZ TAŞIMA YAPILDI

Bayramlaşma ile ilgili açıklamada, “Bayram namazını ve Bayramlaşma törenini Kaymakamımız sayın Mehmet Emre Yıldız beyle İlçemiz Hüseyinonbaşı Camiinde gerçekleştirdik, tüm halkımızın Kurban bayramını tebrik eder, sağlık, huzur içerisinde nice bayramlar dilerim” bilgisi paylaşıldı. Bu arada Bahşılı Belediyesi halk otobüsleri bayram süresi boyunca vatandaşları ücretsiz taşıdı. Bununla ilgili de paylaşım yapıldı ve “Siz Bayramlaşmanıza devam edin, ücretsiz taşımak bizim işimiz” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir