En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Önlemler görüşüldü

Kırıkkale’de üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarını huzur ve güven içerisinde sürdürebilmeleri için alınacak önlemler masaya yatırıldı.
Bu haber 10 kere okunmuş. 08.04.2026 Çarsamba 20:58

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale Valiliği, üniversite öğrencilerinin yeni akademik dönemde daha güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla stratejik bir adım attı. Vali H. Engin Sarıibrahim başkanlığında düzenlenen ‘Güvenli Üniversite Koordinasyon Toplantısı’ ile şehirdeki tüm güvenlik önlemleri en ince ayrıntısına kadar planlandı. Valilik binasında gerçekleştirilen toplantıda, üniversite gençliğinin eğitim hayatını olumsuz etkileyebilecek her türlü risk faktörüne karşı kurumlar arası eşgüdüm vurgusu yapıldı.

 

KESİNTİSİZ GÜVENLİK

Toplantının ana gündem maddelerini, üniversite kampüsü ve çevresinde alınacak asayiş önlemleri oluşturdu. Vali Sarıibrahim, öğrencilerin sadece dersliklerde değil, barınma alanlarından sosyal mekanlara kadar her noktada kendilerini güvende hissetmelerinin devletin öncelikli görevi olduğunu belirtti. Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Vali H. Engin Sarıibrahim, Kırıkkale’nin bir öğrenci şehri olduğunun altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

 

 

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

"Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, Kırıkkale’de sadece bilime ve sanata odaklanmalarını istiyoruz. Onların huzuru, ailelerinin gönül rahatlığı bizim için esastır. Tüm birimlerimizle sahadayız ve koordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceğiz." Toplantıya; Kırıkkale Üniversitesi yetkilileri, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve ilgili kamu kurumlarının temsilcileri katıldı. Toplantı, kurumların karşılıklı görüş alışverişi ve hazırlanan eylem planlarının onaylanmasıyla sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir