En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Camiler temizlendi

Kırıkkale Belediyesi ekiplerince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında tüm cami ve Kur'an kursları dezenfekte edildi.
Bu haber 475 kere okunmuş. 12.10.2020 Pazartesi 19:36

EKİPLER TEMİZLEDİ

Kırıkkale Belediyesi ekiplerince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında tüm cami ve Kur'an kursları dezenfekte edildi. Belediyeden yapılan açıklamada, salgının Türkiye'de görüldüğü günden bu zamana kadar düzenli olarak cami ve Kur'an kurslarında dezenfekte çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi. Kırıkkale Belediyesi ekiplerince, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında tüm cami ve Kur'an kursları dezenfekte edildi. Belediyeden yapılan açıklamada, salgının Türkiye'de görüldüğü günden bu zamana kadar düzenli olarak cami ve Kur'an kurslarında dezenfekte çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.

 

TEMİZLİK YAPILDI

Kent genelindeki 177 cami ve Kur'an kurslarında yürütülen çalışmalarla vatandaşların sağlıklı şekilde ibadetlerini yerine getirmelerinin sağlandığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Ekipler çalışmalarında Sağlık Bakanlığı onaylı dezenfektanlarla koruyucu kıyafet giyerek dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiriyor. Belirli aralıklarla dezenfekte çalışmaları devam edecek. İçinden geçtiğimiz zorlu süreçte vatandaşlarımızın toplu olarak bulundukları alanlarda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için öncelikli. Şehir genelinde salgına karşı gerekli tüm önlemeleri alıyoruz ve çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan da kişisel hijyenin önemli olduğu bu dönemde maske, mesafe ve el temizliğine dikkat etmelerini istiyoruz."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir