En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çamlıca köyünde istişare

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, istişare toplantılarına devam ediyor. Başkan Tekin, önceki gün Çamlıca köyünde geniş katılımlı istişare toplantısına katıldı.
Bu haber 466 kere okunmuş. 22.09.2019 Pazar 14:33

TOPLANTI YAPTILAR

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, istişare toplantılarına devam ediyor. Başkan Tekin, önceki gün Çamlıca köyünde geniş katılımlı istişare toplantısına katıldı. Köy sakinleri ile toplantı yapan Başkan Tekin, onlara Belediye ve yapılan çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Toplantı konusunda bilgi verildi ve “Bahşılı Belediye Başkanımız Sayın Recep Zafer Tekin 15.09.2019 tarihinde ilçemizin Çamlıca köyünde ikincisini gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısında hemşehrilerimiz ile bir araya geldi. İstişarenin sünnet olduğundan bahseden başkanımız soru cevap şeklinde sorunları dinledi ve çözümlerini anlattı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

3 saate yakın süren toplantımızın ve bu toplantıların 3 er aylık periyotlarla tekrarlanacağını dile getiren  başkanımız göreve geldiği günden bu zamana yaptıkları icraatlarından ve önümüzdeki zaman dilimindeki yapılacak işlerden bahsetti.  Yemek ve çay organizasyonunu üstlenen Çamlıca köyü muhtarımız Emin Başbuğ’a ve katılımlarıyla İl Başkan Yardımcımız Arap Ali Cengiz, İlçe Başkanımız Güner Taş’a teşekkür ederiz” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir